Overslaan naar content

Senior C# .NET Developer

Rotterdam, NederlandDevelopment

Een kijkje in de keuken @ VI Company

Bedenk, ontwerp en bouw complexe FinTech oplossingen. Samen met 18 .NET collega’s.


VI Company bouwt FinTech maatwerk web apps en software voor het financiële domein. Denk banken, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. Je komt dus te werken in een complex domein. Met een team van 50 collega’s, waarvan meer dan 25 developers, begrijpen wij dat software ontwikkelen een ambacht is. Jij ook?

Als Senior C# .NET Developer bij VI Company...

 • Schrijf je clean (+1 Uncle Bob) en testbare C# code voor FinTech web apps en software en begeleid je minder ervaren collega’s, op technisch en business vlak.
 • Werk je samen met een multidisciplinair scrumteam aan een gezamenlijk doel: web apps en software die op elk niveau overtuigen.
 • Hou jij van kennisdeling. Door middel van mentorship, back-end weekly’s, tech talks, het schrijven van blogs, of gewoon even tijdens het bijpraten met elkaar.
 • Ben je thuis in (een groot deel van) onze favoriete tech stack, bestaande uit C# .NET (Framework, Core, ASP.NET, ASP.NET Core), Azure DevOps, Docker, Kubernetes en MS-SQL.


Tijdens scrumsprints van 2 weken werk je 6 – 12 maanden met dezelfde klant en bouw je vanuit scratch een oplossing (die voor de lange termijn gebruikt en onderhouden wordt). Je verzamelt user requirements, zet de architectuur op, richt CI/CD pipelines in met Azure DevOps en geeft productdemo’s.


Projectvoorbeelden? Een game voor RTL-Z om te oefenen met beleggen. Het platform voor ING Sprinters. Of het webplatform voor VanEck ETFs. En nog veel meer. Dat lichten we graag toe!


5 vinkjes van VI

 • Salaris tot €5.400 per maand plus een 13e maand, 8% vakantiegeld, pensioenplan, reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om aandelen te kopen en 25 vakantiedagen (bijkopen kan altijd).
 • De vrijheid om je eigen werk-privé balans in te richten met een werkweek van 32/36/40 uur, flexibele werktijden en hybride werken. En €750 om je thuiswerkplek in te richten.
 • Een hechte werksfeer en cultuur waar development centraal staat, met meer dan 25 developer collega's en highly skilled seniors met een passie voor het vak.
 • Laptop van de zaak, wekelijks gealloceerde zelfstudie uren, een jaarlijks trainingsbudget en trainingsdagen zodat je coding skills en kennis actueel blijven.
 • De autonomie en ruimte om te experimenteren en innoveren met nieuwe tools, frameworks of tech om jezelf, collega's en VI Company te blijven ontwikkelen.

5 vinkjes van jou

 • Je hebt 8+ jaar werkervaring en bent thuis in (een groot deel van) onze tech stack.
 • Je wil jouw code en kennis steeds een beetje verbeteren. Bijvoorbeeld door het toepassen van functioneel programmeren, Behavior-driven Development of Domain-driven Design.
 • Je waardeert het hebben van autonomie en vrijheid om te experimenteren met nieuwe tech, tools en procesverbetering.
 • Je houdt van kennisdeling, wat niet alleen via het schrijven van artikelen of presentaties hoeft te zijn, maar ook door middel van het begeleiden van junior collega’s.
 • Je vindt thuiswerken fijn, maar hecht ook waarde aan sociale cohesie op kantoor. Een teamlunch, borrel, gamesessie of VI-activiteit vind je leuk om bij te wonen.


Kennismaken?

Maak kennis met VI Company en stuur een mail naar hr@vicompany.nl of solliciteer direct via dit platform. Ook als je nog vragen hebt, helpen wij je graag verder. Hopelijk tot snel :-)

of

Het proces

Welkom 👋

Een digitaal kennismakingsgesprek met HR, om elkaar beter te leren kennen.

Ontmoet het team 🤸‍♀️

Maak kennis met de Team Lead en een collega om dieper in te gaan op jouw skills.

Case🎮

Coding challenge voor tech rollen (± 3 uur), business case (±1 uur) voor commerciële rollen. Voorbereiding vanuit huis.

Laatste ronde 🏆

Bespreek de resultaten van jouw case en maak daarna kennis met een collega van het Management Team.

Werken bij VI Company: developers delen hun verhaal